ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNO-HOTELARSKICH
Branża HOTELARSKO GASTRONOMICZNO TURYSTYCZNA
1.	Animator czasu wolnego w hotelu
2.	Autoprezentacja i wystąpienia publiczne
3.	Carving z elementami florystyki (dekoracja stołu i innych przestrzeni lokalowych
4.	Event manager/ organizator konferencji
5.	HoReCa w sieci - sprzedaż i nowoczesny marketing usług hotelowych (Jak skutecznie prowadzic social media)
6.	Komunikacja interpersonalna pracownika z gościem hotelowym
7.	Manager gastronomii
8.	Organizacja wesel (menedżer wesel)
9.	Prawo jazdy kat. B
10.	Profesjonalny wizerunek pracownika recepcji hotelowej - wizaż i dress code
11.	Pierwsza rozmowa kwalifikacyjna o pracę
12.	Kurs Baristy 
13.	Kurs Barmański
14.	Kurs kuchni molekularnej i miksologii molekularnej
15.	Zarządzanie kosztami w lokalu gastronomicznym

Ustawienia dostępności